15 Haziran 2011 Çarşamba

ARM İstanbul Toplantı Çalışması

13 Haziran 2011 tarihinde Ankara'da Anorektal Malformasyon Derneği tarafından düzenlenen "BEŞİNCİ ARM (Anüs kapalılığı) AİLE TOPLANTISI ULUSLARARASI KATILIMLI" toplantıya katılıdım. Derneğe üye arkadaşlar ile tanışma ve onların tecrübelerinden, bilgi birikimlerinden faydalanma imkanı bulmamın yanında Anüs Kapalılığı konusunda 1982' de yeni bir yaklaşım sunan Prof. Dr. Alberto Pena, Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Andrea Bischoff ve genetik doktoru Heiko Reutter' ı dinleme imkanı buldum.

Ayrıca ARM (anüs kapalılığı) konusunda Almanya, İtalya ve Hollanda' da kurulan dernek temsilcilerinin tecrübelerini ve faliyetlerini dinledim.

Gerçektende çok verimli geçtiğine inandığım bu toplantıya gitme imkanı bulamayan İstanbul ve çevresinde yaşayan aileler için İstanbul' da bir toplantı düzenlemek istiyoruz. Lakin bu toplantı için belli bir katılıma ihtiyaç duyulmakta. Bu katılımı sağlamak için etrafınızda anüs kapalılığı ile ilgili proplem çeken veya birebir bu proplemle uğraşan kişilerin armistanbul34@gmail.com adresine iletişim bilgilerinin göndermeleri gerekmektedir.

En kısa zamanda bu çalışmayı sonlandırmak umuduyla.

0 yorum:

Yorum Gönder